Mezi úplně nejoblíbenější nabízené denní polévky Bageterie Boulevard patří pravá a tradiční Francouzská cibulačka připravena na klasickém bílém víně a okořeněna jemnou vůní muškátového oříšku a Italská rajčatová s bazalkou. Vyzkoušet ale můžete i naprosto famózní krémovou mrkvovou, zeleninovou a hráškovou verzi

Polévka z limitované nabídky CHEF MENU je vždy symbolizována sezónní surovinou, jaro je k polévce přímo předurčené. Současně si do Bageterie Boulevard můžete zajít na jarní ochutnávku z Apúlie – jemnou krémovou polévku z pečených paprik. Jejím autorem je zkušený mistr rodilý Ital a profesionál na italskou kuchyni Matteo de Carli, šéfkuchař pražské restaurace Casa de Carlo.

Jakoukoli nabízenou polévku v rámci portfólia si lze dát buď ve velké porci jako hlavní chod nebo v malé porci jako polévku v menu nabídce. Objednat si k ní navíc lze i jednu z křupavých bage, či ručně dělaný domácí chléb – ořechový, nebo olivový dle aktuální nabídky. Výprava za jednou z těchto lahodných polévek se promění v nezapomenutelný zážitek, navíc, když je tento pokrm nedílnou součástí české tabule.

Více informací najdete na www.bb.cz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno