Pracuji ve velké administrativní budově, jejíž plášť je z velké části skleněný. Taková budova vypadá velice hezky, láká pohledy kolemjdoucích, ale má i svoje nevýhody. U nás je kamenem úrazu její mytí. Snažili jsme se ušetřit, takže jsme práce na mytí skel svěřili firmě, kterou jsme si důkladně neprověřili. Až při prvním mytí skel jsme zjistili, že nemá dostatečné vybavení na práci ve výškách, a o důkladném zaškolení jejích zaměstnanců mám také pochyby.

Opakovaně se nám stává, že dochází k menším úrazům, párkrát už měli pracovníci této firmy namále. Nikdy také nezajišťují bezpečnost svého okolí. Divím se, že se prozatím nikomu nic vážného nestalo, ale myslím, že je to jenom otázka času. Takhle to dál nešlo, museli jsme přejít ke spolehlivější firmě. Neměli jsme čeho litovat, kvůli špatnému vybavení ani skla moc čistá nebyla, pracovníci se k mnohým nemohli ani dostat.

Nakonec jsme dali na mnoho doporučujících recenzí na internetu, které si chválily A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken, výškové práce Brno. Tuto firmu jsme si tentokrát už prověřili a zjistili, že její zaměstnanci jsou perfektně zaškoleni, mají nutné certifikace a především, firma je dostatečně vybavena vším potřebným zařízením jako jsou žebříky, teleskopické tyče, montážní plošiny, horolezecké vybavení a další.

Nic nám nebránilo v tom A SERVIS kontaktovat a domluvit se na pravidelném mytí ve výškách. Práce jeho zaměstnanců je perfektní, dodržují pravidla bezpečnosti práce, už nedochází k ohrožování zdraví mycí čety ani lidí, kteří k nám přicházejí, a skla jsou umyta bezvadně všechna bez rozdílu.  Je radost s nimi spolupracovat.

 

Máte rádi čokoládu? Upečte si tento vynikající čokoládový dort

Jak už řekl oslík ve Shrekovi, dorty má rád prakticky každý. Ale co místo kupovaných zkusit domácí pochoutku? Tento recept je velice jednoduchý, takže ho zvládne každý hodí se na všelijaké příležitosti. Budete na něj potřebovat 115 g hořké čokolády, 175 g změklého másla, 150 – 200 g krupicového cukru – to už záleží na vás, jak sladký dort chcete, 3 vejce, 150 g bílého jogurtu, 150 g hladké mouky, ½ prášku do pečiva a jeden vanilkový cukr.

 

46546682 - hotel cleaning service. female housekeeping worker with vacuum cleaner in room apartment

Nejprve rozpustíte čokoládu v hrníčku a mezitím utřete máslo s cukrem a vanilkovým cukrem. Přidejte vejce, a poté přidejte rozpuštěnou čokoládu a jogurt. Do směsi postupně přidávejte prosetou mouku s práškem do pečiva. Korpusovou hmotu nalijte do vymazané formy, která má dno vyložené pečicím papírem. Dejte do vyhřáté trouby vyhřátou na 190 °C. Pečte asi 30 minut, dokud nebude korpus tuhý.

Po vyjmutí z trouby nechte dort vychladnout. Během toho, co bude chladnout, si připravte polevu. Na tu potřebujete 100 g hořké čokolády, 75 ml smetany ke šlehání a 25 g másla. Znovu rozpusťte čokoládu a přidejte zbylé suroviny Vzniklou polevu nalijte na dort a stěrkou ji rozprostřete po celém obvodu dortu. Až poleva začne tuhnout, vyklopte ztuhlou čokoládu, kterou jste si připravili na zdobení a škrabkou na brambory vytvořte krásné hoblinky.

Tím, že dort je bez krému, je mnohem méně náročný a nezabere tolik času. Ale při jeho tvorbě si dejte pozor, aby čokoláda neskončila na koberci, protože byste si přidělali práci navíc. Ale když tak nevěště hlavu a kontaktuje A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců Brno, jejíž strojové čištění koberců si poradí na koberci i s čokoládou.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno